Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyspieszenie lola

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Mam pewny problem

Przyjechalem na ostatni tydzien wakacji do kolegi i chcialbym tam sobie jeszcze pograc w lola ale kolaga ma beznadziejny komputer i lol chodzi mu w 7 fps ( odziwo on umie tak grac oO ) i tu prosba do was

Jak przyspieszyc lola co najmiej o 10 fps

Nie pisac ze powylaczac programy ustawic najnizsze parametry w lolu i wyczyscic komputer cclinerem bo to juz zrobilismy

Aha za chwile dam edit i podam parametry komputera kolegi

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ta probowalem ale nic nie dalo

Mozna prosic o jakies programy przyspieszajace ale polepszajace dzialanie gry i kompa

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nie pisac ze powylaczac programy ustawic najnizsze parametry w lolu i wyczyscic komputer cclinerem bo to juz zrobilismy

Czyli zrobiliście wszystko co się dało. Już nic raczej nie pomoże.

Opublikowano

ace tak naprawde gówno daje ja gram też czasami na 7 fps przy tf a tak to 10-11 fps jak używałem ace to nic sie nie zmieniło więc na komputerze twojego kolegi też to gówno da bo na takich krzakach się już nic nie da zrobić

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

zmiejsz rozdzielczość do 800x600 to naprawdę dużo daje.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

najmniejsza to 1024x724 czy coś takiego 800x600 nie ma pozatym na takiej rozdzielczości wgl by sie nie dalo grac ;) na tej co ja podalem jest masakra -.-

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

można zmienić na 800x600 w jakimś pliku config, jak poszukasz to znajdziesz.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

@up w ustawieniach grafiki masz -.-

@topic miałem 10fps teraz mam 20fps.Zainstaluj game booster,grafika na minimalne,wyłacz glos w grze ,ace client (chociaż nie używam) i powinno zadziałać.Jeżeli nie zadziała to za słaby komputer zawsze można kupić lepszy .

PS:@up fajny avatar :)

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...